VISION / TV >> Blu-ray-speler >> Pioneer >> BDP-X300 Zilver
Pioneer BDP-X300 Zilver
PDF pagina
Productbeschrijving:

Universele speler voor BD, DVD, CD en SACD met DLNA 1.5 video- en audiostreaming, 4K videoscaling, 24 bit/192 kHz D/A-converter en PQLS-jitterreductie.Geluid en beeld uit de topklasse – voor een prijs uit de middenklasseIn de BDP-X 300 toont de technologische vooruitgang zich van zijn meest aangename kant: in deze universal disc-speler kunnen beeld en geluid profiteren van technologieën, die tot voor kort nog erg duur of helemaal niet beschikbaar waren. De ultramoderne video-engine is echt geweldig in het omzetten van conventionele HD-content van Blu-ray-schijven of van de ingebouwde video streamer in geloofwaardige 4K UltraHD.De screencast-standaard Miracast in combinatie met de geïntegreerde WiFi zorgt elke dag voor veel plezier, omdat deze de inhoud van het scherm van een tablet met slechts één tik naar het tv-toestel beamt. En wie zijn speler af en toe ook eens over de stereo-installatie wil beluisteren, leert de BDP-X 300 naar waarde te schatten, omdat de speler over een zeer hoogwaardige conversiemodule beschikt, die wat klank betreft met pure cd-spelers kan concurreren.Met compatibele Pioneer ontvangers kan de BDP-X 300 met PQLS zelfs nog een sterkere troef uitspelen, die dan exclusief ten goede komt aan de geluidsoverdracht via de HDMI-kabel. Deze overdracht is inherent gevoelig voor jitter, variaties in de gegevenstiming die na conversie tot storingen kunnen leiden. Pioneer pakt dit probleem in de BDP-X 300 bij de wortel aan: in combinatie met een PQLS-compatibele ontvanger regelt deze de timing van de audiogegevens, waardoor jitter vrijwel wordt geëlimineerd, wat resulteert in een beter gerichte, en veel heldere klank.  


vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Hi-res audio :
BD-Live :
Bediening via app :
Bluetooth :
Breedte :43.5 cm
Diepte :25 cm
DLNA :
DVD-upscaling :
Hoogte :6.3 cm
Miracast :
Netwerkaansluiting :
Smart TV :
USB-aansluiting :Ja, optioneel
Wi-Fi :
Aantal HDMI-uitgangen :1
4K-upscaling :
Aantal coaxiale uitgangen :1
Aantal optische uitgangen :1
Afspelen van media :Blu-ray 3D , 4K UHD Blu-ray , Blu-ray , CD , DVD , SACD
Surroundformaten :DTS-HD Master Audio , Dolby TrueHD
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
November 2019
Het heeft even geduurd maar de gratis software-update die Google Assistent op Sonos toevoegt is er nu ook voor Belgische gebruikers.
lees meer...
November 2019
Philips blijft naarstig de mogelijkheden van zijn P5-beeldprocessor uitbreiden. Die is ondertussen aan de derde generatie toe, en staat standaard op alle nieuwe OLED tv’s uit 2019 van het merk.
lees meer...
November 2019
Misschien heb je net een superdunne oled tv gekocht en wens je hem aan de muur te hangen? Specialist in muurbeugels Vogel’s heeft alvast een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
lees meer...
Oktober 2019
De tweede generatie van de H4 kan voortaan worden opgeladen via USB-C en krijgt ondersteuning voor digitale assistenten zoals Siri en Google Assistant.
lees meer...
Oktober 2019
Op zijn ontwikkelaarsconferentie heeft Samsung laten weten het Tizen TV OS open te stellen voor andere partijen.
lees meer...
Oktober 2019
We gaan naar de laatste maanden van 2019, maar het kopen van een nieuwe televisie is nog steeds een zoektocht. Prijzen variëren sterk voor tv’s met dezelfde afmetingen, en tal van extra features willen jouw aandacht trekken.
lees meer...
Oktober 2019
De Zuid-Koreanen investeren de komende jaren liefst 10 miljard euro in de ontwikkeling van nieuwe OLED tv-panelen met Quantum Dots. Men verwacht dat de eerste televisies vanaf 2021 van de band zullen rollen.
lees meer...
Oktober 2019
De YAS-209 en YAS-109 soundbars trekken de kaart van het nieuwe DTS Virtual:X surroundformaat en beschikken bovendien over Alexa, de stemassistent van Amazon.
lees meer...
Oktober 2019
In alle stilte is Sonos in Nederland gestart met een abonnementsdienst voor het huren van de speakers. Op de Sonos site vanuit België is het abonnement (nog) niet beschikbaar.
lees meer...
September 2019
Bowers & Wilkins lanceert vier nieuwe draadloze hoofdtelefoons waarvan er drie Qualcomm’s nieuwste audiocodec aptX Adaptive ondersteunen.
lees meer...