Sonos Amp
PDF pagina
Productbeschrijving:

De veelzijdige versterker voor je hele entertainmentsysteem.
  • Geniet van hifi-geluid met 125 watt per kanaal

  • Laat het geluid klinken uit je boekenplank-, vloer-, muur- of plafondspeakers.

  • Stream alles waar je van houdt met de Sonos-app en Apple AirPlay

  • Sluit je tv aan en creëer het ultieme entertainmentsysteem

  • Amp is ontwikkeld om lang mee te gaan en steeds beter te worden125 watt per kanaalLaat hifi-geluid klinken uit zelfs de meeste veeleisende speakers.HDMI ARCVoeg stereogeluid of surround sound toe aan je tv voor programma's, films en games.AirPlayStuur het geluid van je iPhone of iPad naar je home sound system.Neem het geluid mee naar buiten.Gebruik je buitenspeakers en breid je home sound system probleemloos uit naar de achtertuin.Upgrade je stereo.Sluit je draaitafel of stereo-installatie aan en luister naar lp's, cd's en audiobestanden die zijn opgeslagen op je apparaten. En je kunt natuurlijk ook streamen.Gebruik de bediening die je wil.Bedien Amp met de Sonos-app, AirPlay of de app van je favoriete muziekservice.Perfecte verbindingen.Een gestroomlijnde set poorten aan de achterkant van Amp vergemakkelijkt de installatie en voorkomt dat je kabels in de war raken. De bekabelde verbindingen voor de linker- en rechterkanalen hebben een standaard diameter zodat je ze kunt verwijderen en je eigen banaanstekkers kunt gebruiken.Optische adapter voor oudere tv'sGebruik een standaard HDMI-kabel en de optische audio-adapter om Amp aan te sluiten op de optische audio-uitgang van je tv als hij geen HDMI ARC-poort heeft.


vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
AirPlay :AirPlay 2
Bediening via app :
Bluetooth :
Breedte :21,7 cm
Radio-ontvangst :Internetradio
Diepte :21,7 cm
Geschikt voor Android :
Geschikt voor multiroom :
Gewicht :2,1 kg
Hoogte :6,4 cm
Kleur :Zwart
Multiroom :
Netwerkaansluiting :
Streaming muziekdiensten :
Aantal subwooferuitgangen :1
Wi-Fi :
Wi-Fi-standaarden :Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4) , Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1) , Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3)
Aantal HDMI-ingangen :1
Aantal analoge lijningangen (RCA) :2
Aantal analoge RCA-uitgangen :2
Aantal audiokanalen :2.1
Geschikt voor iOS :
Type streaming audio :Ontvanger
Type versterker :Stereoversterker
Uitgangsvermogen per kanaal :125 W
Nieuwsberichten
Oktober 2019
We gaan naar de laatste maanden van 2019, maar het kopen van een nieuwe televisie is nog steeds een zoektocht. Prijzen variëren sterk voor tv’s met dezelfde afmetingen, en tal van extra features willen jouw aandacht trekken.
lees meer...
Oktober 2019
De Zuid-Koreanen investeren de komende jaren liefst 10 miljard euro in de ontwikkeling van nieuwe OLED tv-panelen met Quantum Dots. Men verwacht dat de eerste televisies vanaf 2021 van de band zullen rollen.
lees meer...
Oktober 2019
De YAS-209 en YAS-109 soundbars trekken de kaart van het nieuwe DTS Virtual:X surroundformaat en beschikken bovendien over Alexa, de stemassistent van Amazon.
lees meer...
Oktober 2019
In alle stilte is Sonos in Nederland gestart met een abonnementsdienst voor het huren van de speakers. Op de Sonos site vanuit België is het abonnement (nog) niet beschikbaar.
lees meer...
September 2019
Bowers & Wilkins lanceert vier nieuwe draadloze hoofdtelefoons waarvan er drie Qualcomm’s nieuwste audiocodec aptX Adaptive ondersteunen.
lees meer...
September 2019
Is Samsung’s nieuwe lichting QLED tv’s beter dan de OLED tv? Eén ding is zeker: na onze test van de 55Q90R mogen we concluderen dat het verschil nog nooit zo klein is geweest. De Q90R is een uitstekende tv die je met vol vertrouwen kan aanschaffen.
lees meer...
September 2019
LG voegt G-Sync variabele verversingsnelheid toe aan de meeste OLED tv’s uit 2019.
lees meer...
September 2019
Beide producten moeten de komende tijd in Europa beschikbaar zijn, en werden voor de eerste maal getoond op IFA 2019.
lees meer...
September 2019
Op de IFA 2019 pakte Philips achter de schermen uit met een flinke verrassing. Het liet weten aan een 8K televisie te werken.
lees meer...
September 2019
Op de IFA 2019 voegt Samsung een kleinere 8K tv toe aan de Q950-reeks. Het model meet 55-inch en krijgt een richtprijs van 3999 euro.
lees meer...