AUDIO / HIFI >> Hoofdtelefoon >> Pioneer >> SE-QL2T-G Gold
Pioneer SE-QL2T-G Gold
PDF pagina
Productbeschrijving:

In-Ear Headphone for smartphone - Gold


vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Hi-res audio :
Akoestisch systeem :Gesloten
Bluetooth :
Draagwijze hoofdtelefoon :Oordopjes
Frequentiebereik :4 - 22000 Hz
Gevoeligheid :101 dB
Gewicht :4,5 g
Impedantie :16 ohm
Batterij meegeleverd? :
Kleur :Goud
Materiaal :Aluminium
NFC :
3,5 mm aansluiting :
Type hoofdtelefoon :In-ear
Draadloos :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
November 2019
Het heeft even geduurd maar de gratis software-update die Google Assistent op Sonos toevoegt is er nu ook voor Belgische gebruikers.
lees meer...
November 2019
Philips blijft naarstig de mogelijkheden van zijn P5-beeldprocessor uitbreiden. Die is ondertussen aan de derde generatie toe, en staat standaard op alle nieuwe OLED tv’s uit 2019 van het merk.
lees meer...
November 2019
Misschien heb je net een superdunne oled tv gekocht en wens je hem aan de muur te hangen? Specialist in muurbeugels Vogel’s heeft alvast een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
lees meer...
Oktober 2019
De tweede generatie van de H4 kan voortaan worden opgeladen via USB-C en krijgt ondersteuning voor digitale assistenten zoals Siri en Google Assistant.
lees meer...
Oktober 2019
Op zijn ontwikkelaarsconferentie heeft Samsung laten weten het Tizen TV OS open te stellen voor andere partijen.
lees meer...
Oktober 2019
We gaan naar de laatste maanden van 2019, maar het kopen van een nieuwe televisie is nog steeds een zoektocht. Prijzen variëren sterk voor tv’s met dezelfde afmetingen, en tal van extra features willen jouw aandacht trekken.
lees meer...
Oktober 2019
De Zuid-Koreanen investeren de komende jaren liefst 10 miljard euro in de ontwikkeling van nieuwe OLED tv-panelen met Quantum Dots. Men verwacht dat de eerste televisies vanaf 2021 van de band zullen rollen.
lees meer...
Oktober 2019
De YAS-209 en YAS-109 soundbars trekken de kaart van het nieuwe DTS Virtual:X surroundformaat en beschikken bovendien over Alexa, de stemassistent van Amazon.
lees meer...
Oktober 2019
In alle stilte is Sonos in Nederland gestart met een abonnementsdienst voor het huren van de speakers. Op de Sonos site vanuit België is het abonnement (nog) niet beschikbaar.
lees meer...
September 2019
Bowers & Wilkins lanceert vier nieuwe draadloze hoofdtelefoons waarvan er drie Qualcomm’s nieuwste audiocodec aptX Adaptive ondersteunen.
lees meer...